Deze 5 tips kan je gebruiken als je gaat trouwen!

Wanneer je als man die grote stap zet door iemand ten huwelijk gaat vragen, weet je dat er ook een trouwerij aan gaat komen. En trouwen kost veel geld en veel voorbereiding. Met deze 5 tips kom jij er als man ongeschonden uit en zie je er ook nog eens extra sharp uit op je huwelijk. Lees je met ons mee?

Ga op tijd naar de kapper

Als je er goed uit wilt zien op de grote dag is het belangrijk dat je naar de kapper gaat. Kies een goede kapper uit waar je vertrouwen in hebt. Ik kan aanraden om er een uit te kiezen waar je al vaker bent geweest. Zo weet je zeker dat je haar niet verpest wordt en mensen je wel nog herkennen zoals je bent.

Kies een mooi pak uit

Als je gaat trouwen is een pak een van de belangrijkste onderdelen om er goed uit te zien. Daarom kan ik aanraden om zeker 4 maanden voor het huwelijk een pak uit te zoeken. Ga je in de zomer trouwen? Kies dan voor wat lichtere kleuren. Ga je trouwen in de wat koudere maanden? Dan kan je best wel eens experimenteren met donkerdere kleuren voor jouw pak.

Schoenen

Schoenen zijn ontzettend belangrijk voor de grote dag. Je loopt er heel de dag op en ze moeten ook matchen bij jouw pak. Kies daarom voor kwaliteit schoenen zoals die van Magnanni. Deze schoenen zijn kwalitatief ontzettend goed.

Bijpassende riem

Wil je een goede riem? Kies dan een bijpassende riem bij voorkeur dezelfde kleur als je schoenen. Kies bijvoorbeeld een riem van hetzelfde merk schoenen.

Sokken

We zien steeds meer vrolijke sokken, maar deze zou ik niet direct aanraden voor je bruiloft. Kies sokken in dezelfde kleur als bijvoorbeeld je overhemd of stropdas. Zo weet je zeker dat je goed voor de dag komt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.