Financieel administratief medewerker

Een opleiding tot financieel administratief medewerker kan weleens wat voor jou zijn. Je volgt de opleiding een jaar lang. Er zijn 40 lessen en je hebt maar één les per week. Je kunt het daardoor prima combineren met je huidige werk of een gezin. Dat doe je door de opleiding financieel administratief medewerker bij Fabius te volgen. Hier ligt het slagingspercentage voor de opleiding bovendien hoger dan het landelijk gemiddelde, en meestal kun je in de buurt je lessen volgen. Naast je lessen zul je ook huiswerk moeten maken.

Twee diploma’s in één jaar

Maar dan kun je wel in een jaar tijd twee diploma’s halen. Je volgt namelijk de eerste 30 weken de lessen voor de opleiding administratief medewerker. Dit deel sluit je af met een examen en dat betekent dat je je eerste diploma al hebt gehaald. Tijdens dit eerste deel worden de onderwerpen kantoorpraktijk, typvaardigheid, Microsoft Office en bedrijfstaal en rekenen behandeld. Daarna ga je nog 10 lessen verdiepend in op het onderdeel financieel administratief medewerker. Ook daar doe je weer een examen in. Bij het behalen van het examen, krijg je ook hiervoor een diploma.

Locaties, lessen en praktische info

Fabius heeft ruim 50 leslocaties in heel Nederland. Op deze pagina kun je de locaties bekijken en de eerstvolgende startdata. De lessen duren 3 uur en het is aan jou of je deze in de ochtend of in de avond wil volgen. Ze starten om 9 uur in de ochtend of om 7 uur in de avond. Op welke dag de lessen zijn, hangt af van de locatie en het dagdeel dat je kiest. Andere startdata kunnen ook weer andere lesdagen betekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *