G4S veiligheidstrainingen

Een veilige werkplek zorgt voor blije werknemers en dit zorgt weer voor goed werk. Het is heel belangrijk om een veilige werkplek te hebben, beide voor de werkgever als de werknemers. Er kunnen veel dingen gebeuren en dit gaat dan opeens heel snel. Op dat moment ben je blij als je iemand in dienst hebt die een veiligheidstraining heeft gevolgd. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een bhv’er, EHBO’er of iemand met een VCA certificaat in dienst nemen of zorgen dat iemand die je al in dienst hebt deze certificaten behaald. Meerdere bhv’ers is altijd beter. Voor goede en verschillende soorten veiligheidstrainingen raden we de G4S veiligheidstrainingen aan.

Cursussen voor EHBO of BHV

De twee bekendste veiligheidstrainingen zijn de EHBO en BHV cursussen. Bij EHBO, oftewel Eerste Hulp Bij Ongeluk, leer je te handelen tijdens ongelukken, letsels en gezondheidsrisico’s. Hiermee kun je levens redden en daarvoor leer je dan ook vaardigheden. Bij BHV, oftewel een bedrijfshulpverlener, leer je ook vaardigheden om levens te redden, maar vooral op het vlak van noodsituaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een brand. Je leert dan hoe je dit op moet lossen en andere mensen op een veilige en gezonde manier van de brand weg kunt begeleiden.

Cursussen voor VCA of VCA vol

Andere cursussen die minder bekend maar zeker niet minder belangrijk zijn, zijn de VCA cursussen. Als je deze cursus met een voldoende afsluit, kun je aantonen dat je veilig en gezond te werk gaat. Het is altijd fijn om iemand in dienst te hebben die een VCA certificaat heeft, maar ook als je nog op zoek bent naar werk, is een VCA certificaat zeker een pluspunt op je CV. Voor leidinggevende, of mensen die graag leiding willen gaan geven, is er de VCA vol cursus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.