Interieuradvies Groningen zorgt voor eenheid in je huis

Als je een nieuwe vloer, meubels, gordijnen, behang of verf voor je woning gaat aanschaffen kan het verstandig zijn om vooraf advies te vragen aan de interieuradviseurs van Interieuradvies Groningen. Kom je voor advies bij interieuradvies Groningen dan vragen ze om veel informatie. Het is handig als je, eventueel samen met je partner, een soort van moodboard maakt waarop jullie voorkeur tot uiting komt. Maak foto’s van de ruimte en alle meubels en accessoires die je wil behouden. De kleur van de vloerbekleding en de muren is ook belangrijk. Ook de lichtpunten in de ruimte waarvoor je advies inwint zijn belangrijk. Meet de ruimte en de meubels op en neem al deze informatie mee naar het adviesgesprek. Er wordt namelijk gestart om, samen met jou of jullie, een plan op te stellen waarbij wordt gekeken naar meubels, licht, accessoires en materialen.

De basis van je inrichting wordt gevormd door een goed interieurplan

Bij Interieuradvies Groningen zal de interieuradviseur zoals gezegd starten met het maken van een goed plan. Dat wordt de basis van de inrichting van de ruimte waarvoor je advies aanvraagt. Tijdens het kennismakingsgesprek komen jou of jullie wensen naar voren en door de foto’s van je huidige interieur en de plaatjes van het ‘moodboard’ weet de adviseur precies wat jij of jullie mooi vinden. Na deze oriëntatie ronde worden ook de gezinsactiviteiten bekeken. Wat vindt er plaats in de ruimte die je wil gaan inrichten, wie maakt daar gebruik van en wanneer? Zo krijgt de adviseur een duidelijk beeld van dat wat  je wil met de ruimte die ingericht moet worden. Er wordt een eenvoudig plan of schets gemaakt van de ruimte en de meubels die je wil behouden.

Samen met interieuradvies Groningen op zoek naar nieuwe spullen

Je gaat samen met de adviseur van Interieuradvies Groningen en aan de hand van jullie moodboard op zoek naar meubels, vloerbedekking, behang of accessoires. Hierbij wordt in eerste instantie niet direct naar de kleur gekeken, maar wel naar de stijl en de vorm van de meubels. Dankzij het moodboard weet de interieuradviseur (bijna) direct waar je naar op zoek bent en dat scheelt veel tijd. Zie je iets moois en staat dat niet op het moodboard dan kun je natuurlijk altijd van je plan afwijken. Als de meubels zijn gevonden ga je samen met de adviseur van Interieuradvies Groningen op zoek naar de juiste stof in de juiste kleur. De adviseur zal je hierbij zoveel mogelijk helpen om harmonie in kleur en vorm aan te brengen. Zo wordt voorkomen dat de ruimte die je gaat inrichten straks nog steeds uit samengeraapte elementen bestaat.

Een 3D overzicht van de ruimte die je wil inrichten

Bij het tweede bezoek aan Interieuradvies Groningen krijg je een 3D overzicht te zien van alle meubels die je hebt uitgezocht samen met de spullen die je al had. Er zal ook rekening worden gehouden met de lichtpunten, vloerbekleding, wandbekleding en gordijnen. Door het 3D plan kun je direct zien hoe de ruimte, die je gaat inrichter, eruit komt te zien met de spullen die je had en hebt uitgezocht. Alles is nog steeds aan te passen als het niet mocht voldoen aan jou of jullie wensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *